Mijn naam is Mirella Fila. 
Op het moment dat ik dit schrijf, en Filora "on air" zal gaan ben ik 47 jaar.  De afgelopen 10 jaar heb ik veel te vaak, afscheid moeten nemen van een dierbare. Moeten ervaren dat de dood onomkeerbaar is, en verdriet een sluipmoordenaar.
Uit liefde , maakte ik dan een in memoriam lava armband. Naast het verlies van een dierbare, is het vervliegen van zijn of haar geur in mijn ogen ook een groot gemis. Lava stenen nemen geur op, je kunt de armband dus parfumeren met de parfum van jouw geliefde, en deze bij je dragen. Maar je kunt ook wanneer jou dierbare is uitbehandeld hem, of haar deze armband laten dragen, om lichaamsgeur op te nemen.
Deze armbanden worden door mij gemaakt in eigen atelier. Persoonlijke wensen, of ontwerpen zijn altijd mogelijk.

De Filora collectie bestaat uit armbanden, kettingen, en een breed assortiment bedels welke zowel aan een armband, of ketting gedragen kunnen worden. 
Bijzonder vind ik zelf de miniatuur flesjes waarin je haar of as kunt bewaren.
Een In Memorium sieraad kan ook gedragen worden om een innige vriendschap te delen, of te bekrachtigen. Of misschien een teken van liefde voor iemand die gaat verhuizen, of een wereld reis gaat maken. Zodat jouw dierbare dicht bij je is, of een deel van jou bij diegene die vertrekt.
Heb je vragen ? Mail ons ; info@filora.nl

Met vriendelijke groet,
Mirella

 

Gastenboek

Nog geen berichten geplaatst.
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2020 - 2021 filora | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel